Image is not available
Knippen by Jeannette!
Slider

Bij Op de Terp vind je naast de B&B ook kapsalon Knippen bij Jeannette. Hier kun je plaatsnemen in een vintage kappersstoel en, terwijl je haar wordt geknipt, genieten van het uitzicht over de Noordwaard.

kniptarief
€ 23,00

Knippen bij Jeannette’ knipt heren, dames en kinderen. Daarnaast is opsteken en invlechten één van de specialiteiten van de salon. De salon werkt met de producten van KEUNE en is uitsluitend op afspraak geopend.
Klik hier om een afspraak te maken of bel naar 06-10985516.

Hoe het zo kwam…

Na 37 jaar in het kappersvak gooi ik met ‘Knippen bij Jeannette’ het roer om. Op mijn vijftiende begon ik als hulpje in de kapperszaak van mijn vader, Piet Vos. In 2010 nam ik de kapsalon op het dorp van hem over. Vanwege gezondheidsredenen heb ik in de zomer van 2020 moeten besluiten het anders te gaan doen. Geen grote salon met groot team meer, maar alleen nog een kleine salon op de terp! Iedereen is welkom in de leukste kapsalon op het mooiste plekje van Nederland!

Share This